Wat wij bieden

We gaan geen uitdaging uit de weg

Passie

Integer

Doelgericht

Toekomstgericht

Services

Een moderne en eigentijdse importeur/exporteur zoals FruitFactor is natuurlijk niet alleen betrokken bij de in-en verkoop van onze producten. Onze ‘Value Added Services’ reiken ver! Wij bieden alle waarde toevoegende diensten zoals opslag en voorraadbeheer, verpakken en herverpakken, labellen etc. Uiteraard behoort verpakken in uw huismerk ook tot de mogelijkheden.

Speerpunten

Wij hebben echte passie voor het vak, en hebben integriteit met bewustzijn van onze verantwoording. Wij functioneren doelgericht met onze leveranciers en onze klanten op #1. Ook opereren wij toekomstgericht om te kunnen voldoen aan eisen op het gebied van voedselveiligheid en duurzaamheid. Naast onze ervaring zijn dit de belangrijkste speerpunten bij FruitFactor!

Klanten

Onze belangrijkste klanten zijn diverse supermarktorganisaties, met vestigingen verspreid over een groot deel van Europa. Door de centrale ligging van Nederland en onze logistieke partners zijn stipte leveringen in geheel Europa geen probleem! Maar vanzelfsprekend bedienen wij ook de groothandel en fruitverwerkende industrie met onze verse topproducten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Verpakken in uw eigen huismerk