Een jonge organisatie met jaren ervaring

Dat is wat wij zijn

Passievol

Integer

Doelgericht

Toekomstgericht

citrus2

Over Fruit Factor

Fruit Factor is een jonge organisatie, opgericht door een groepje vakmensen met een ruime ervaring in de industrie. Gevestigd in Barendrecht, het hart van de Nederlandse fruithandel, bieden wij u een groot scala aan producten en diensten op het gebied van vers fruit.

Speerpunten

Ervaring is één ding, maar nog belangrijkere kenmerken van ons team zijn: echte passie voor het vak, integriteit met bewustzijn van onze verantwoordelijkheden, doelgericht functioneren met onze leveranciers en onze klanten op plaats nummer 1, en toekomstgericht opereren om te kunnen voldoen aan eisen op het gebied van voedselveiligheid en duurzaamheid.

Klanten

Onze belangrijkste klanten zijn diverse supermarkorganisaties, met vestigingen verspreid over een groot deel van Europa. Maar vanzelfsprekend bedienen wij ook de groothandel en fruitverwerkende industrie met onze topproducten.
sinaasappels3

Onze producten

Wat ons aanbod betreft, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg u te leveren wat u wenst. Door de jaren heen hebben wij ons met name gespecialiseerd in avocado’s, citrus, gember, granaatappelen en tafeldruiven met de origine’s Chili, China, Israël, Marokko, Peru en Zuid-Afrika.