Doelen

Wij zijn nooit uitontwikkeld

Passie

Integer

Doelgericht

Toekomstgericht

Visie en missie

Fruitfactor wil een servicegerichte leverancier zijn van hoogwaardige verse groenten en fruit. Wij gaan enkel voor producten met een uitstekende kwaliteit en een gegarandeerde voedselveiligheid. Onze producten worden geteeld onder omstandigheden met aandacht voor de mens en de natuur. Dit doen wij met gezond verstand, passie en grote gedrevenheid.

Klantgerichte oplossingen

Fruitfactor’s missie is de handel in producten die volledig voldoen aan de eisen van deze tijd, zodoende aan onze visie. Producten waar wij achter staan, en waar de consument op kan vertrouwen. Wij realiseren dit door nauw samen te werken met onze leveranciers wereldwijd. In goed overleg bedienen wij de vraagzijde met perfecte producten en klantgerichte oplossingen.

Innovatie

De letterlijke betekenis van innovatie is vernieuwing. Innovatie betekent voor ons eigenlijk ‘vernieuwend verbeteren’. Natuurlijk, van tijd tot tijd worden nieuwe variëteiten geïntroduceerd, en waar gewenst zullen wij deze vanzelfsprekend proberen in ons aanbod op te nemen. Tevens neemt het aanbod in verschillende verpakkingssoorten nog altijd toe en ook dit onderdeel kunnen wij tot in de kleinste details voor u regelen.

Value Added Services

Een moderne importeur/exporteur zoals FruitFactor is natuurlijk niet alleen betrokken bij de in-en verkoop van producten. Wij gaan een aantal stappen verder. Om een Engelse term te gebruiken, reiken onze ‘Value Added Services’ ver. Wij kunnen waarde toevoegende diensten bieden zoals opslag, voorraadbeheer, verpakken en herverpakken etc. Lees meer >

MVO

Daarnaast richten wij ons op maatschappelijk verantwoord ondernemen, door zaken te doen met leveranciers waar sociaal ethisch opereren een vanzelfsprekendheid is. Producenten en exporteurs die dit onderwerp net zo belangrijk vinden als wij. En ook kijken wij voortdurend kritisch naar onze eigen organisatie, en zoeken wij naar mogelijkheden onszelf te verbeteren en waar mogelijk te vernieuwen.

Luisteren

Door goed te luisteren naar onze cliënten zoeken wij voortdurend naar mogelijkheden en oplossingen: product, verpakking, distributie, processen etc. zijn zaken die te allen tijde moeten aansluiten op de wensen van de klant. Verbeterde kwaliteitssystemen introduceren, die voldoen aan de hoogste eisen van deze tijd, met een up-to-date verslaglegging en die zelfs toegankelijk is voor onze leveranciers en klanten.