Berry Factor

Home / Berry Factor

 

Berry Factor

In huis berry operatie

Passie

Integer

Doelgericht

Toekomstgericht

Blueberry operatie

In staat zijn om volledige controle te houden over producten, vanaf de grond tot in de winkelrekken, dat is waar Fruitfactor voor staat. Samen met onze samenwerkende telers vormen we hiervoor de complete keten.

Met onze eigen toegewijde Blueberry-operatie streven we ernaar om de beste en meest dynamische verpakker te zijn voor al onze klanten. We hebben hiervoor speciaal 400 m2 vloeroppervlak gereserveerd. Volledig geoptimaliseerd en uitgerust, om onder perfecte omstandigheden elk van de volgende formaten te kunnen verpakken:

WAT WE BIEDEN

125 grams punnets
200 grams punnets / bakjes
250 grams punnets / bakjes
300 grams punnets
400 grams punnets
500 grams punnets / emmers
1000 grams punnets

Vuller

Onze volledig uitgeruste BBC Curo 12 is een betrouwbare en krachtige vulmachine, die het gewicht van uw bestelling garandeert en werkt met een indrukwekkende 1500 kg per uur. Daarmee sluiten we aan bij uw behoeften: snel vullen, met exact het juiste gewicht, in elk formaat, topseal of hardtop, punnets of bakjes… wij zorgen ervoor.

Achter de vulmachine werken we met de volautomatische Revolution XL topsealer, die tot 180 punnets per minuut kan verwerken.

Fruitfactor werkt met 100% gerecycled plastic. We vinden het namelijk erg belangrijk om waar mogelijk onze bijdrage te leveren aan het milieu.

PRODUCTIEGEBIEDEN

Onze telers zijn aanwezig op verschillende continenten, zodat we 12 maanden per jaar aan uw behoeften kunnen voldoen.

Producenten telen de blauwe bessen in verschillende regio’s, dus de kwaliteit van het fruit is constant up-to-date, omdat we in elk producerend land van zone tot zone gaan.

Het zuidelijk halfrond wordt van juli tot maart geteeld door Zuid-Amerikaanse landen en Zuid-Afrika. Het noordelijk halfrond wordt van maart tot juli geteeld door Marokko en verschillende Europese landen.